Dinglen tiimi kasvoi kahdella

Dinglen tiimi kasvoi jälleen elokuussa kahdella osaajalla, kun Jenna Santala ja Niina Järvinen liittyivät porukkaan, Jenna Content Marketing Specialistin ja Niina Digital Marketing Specialistin roolissa.

 

Santalan palo sometyötä ja markkinointia kohtaan syttyi jo opintojen aikana. Koulutukseltaan Santala on matkailualan restonomi Haaga-Heliasta, joskin loppuvaiheen opinnot suuntautuivat myyntiin ja markkinointiin. Dinglen kelkkaan Santala hyppää Osaamistehtaalta, jossa iso osa hänen työnkuvaansa oli sometyö ja markkinointi.

 

”Dinglellä työn monipuolisuus herätti mielenkiinnon. Tuli heti sellainen fiilis, että täällä pääsen kehittämään itseäni ja laajentamaan osaamistani. Koen, että Dinglellä intohimoinen tekemisen meininki ja arvot kohtaavat oman ajatusmaailman ja omien arvojen kanssa. Tulen varmasti oppimaan Dinglen rautaisilta ammattilaisilta paljon, ja innolla sekä mielenkiinnolla otan tulevat opit vastaan.”

 

Järviselle työkokemusta puolestaan on karttunut monipuolisesti markkinointiviestinnän assistentin työstä sekä tapahtumatuotannon parista. Dinglelle Järvinen siirtyy Era Contentilta, jossa hän työskenteli digituottajan roolissa.

 

”On ihana tunne jäädä päivän päätteeksi hykerrellen odottamaan lisää uutta opittavaa näiltä uskomattomilta tyypeiltä, joiden ammattitaito ja huumorintaju paistaa kilometrin päähän. Dinglelle siirryin lämpimän ja vauhdikkaan työskentelykulttuurin ja oman sydämen läpättämään saavien sisältöjen perässä. Tästä matkasta tulee unohtumaton.”

 

Tiimin vetäjä Johanna Nikama on uusin vahvistuksiin enemmän kuin tyytyväinen:
”Sekä Jennalta että Niinalta löytyy jo laajaa osaamista markkinoinnin eri osa-alueista, joka on taannut saumattoman hypyn asiakkuustiimeihin. Vielä tärkeämpänä pidän kuitenkin kummankin vahvaa halua kehittyä sekä pelotonta asennetta uuden edessä. Lisäksi molemmat ovat huipputyyppejä, jotka ovat lyhyessä ajassa hurmanneet niin asiakkaat kuin tiimikaveritkin. On todella vaikeaa kuvitella aikaa ennen heitä.”

 

Dingle on luova sometoimisto, jossa sisällöt, tunne ja digimainonnan osaaminen yhdistyvät. Rakennamme ratkaisun tarpeidesi mukaan, sisältöstrategiasta ja konseptisuunnittelusta aina kanavakohtaisiin sisältöihin, niiden optimointiin ja tulosten raportointiin asti.

 Jos kaipaat sisältökumppania, jonka kanssa yhteistyö on paitsi tuloksellista myös hauskaa, voit olla meihin yhteydessä tällä lomakkeella tai vaikka soittamalla suoraan meidän Villelle: Ville Helenius, Sales Director | +358 40 563 2351 | ville.helenius@dingle.fi

Voit myös tutustua aiempiin töihimme ja asiakkuuksiimme täältä!

Edellinen
Edellinen

Somekalenteri 2023

Seuraava
Seuraava

BeReal – se aito sosiaalinen media