Digitaalinen vaikuttaja -ohjelma (henkilökohtainen) | Dingle
Digitaalinen vaikuttaja -ohjelma (henkilökohtainen)

Digitaaliset mielipidejohtajat ovat tulevaisuuden rokkitähtiä

 

Suurin osa vaikuttamisesta lähtee henkilökohtaisesta intohimosta. Ilman sitä ei tapahdu muutosta. Siksi tähän ohjelmaan hakeudututaan.
Haluamme olla kasvattamassa uusia digitaalisen ajan vaikuttajia ja auttaa yksilöitä saavuttamaan mielipidejohtajuutensa digitaalisissa kanavissa.

Saat käyttöösi Suomen parhaat henkilöbrändääjät ohjelman ajaksi. Sinut ohjataan vaikuttajaviestintään, kädestä pitäen, etkä missään vaiheessa ohjelmaa jää yksin, sillä sinulla on digitaalinen mentori, joka seuraa ja kannustaa kehittymistäsi.

Ohjelma räätälöidään tarpeittesi ja vahvuusalueittesi mukaan. Sinulle tullaan asettamaan tavoitteita ja viestintäsi vaikuttavuutta mitataan, analysoidaan ja seurataan.

Moni johtaja on esimerkkinä alaisilleen ja tulosten kerrannaisvaikutus yritystasolla on merkittävä, sillä avoin viestintä on myös henkilöstön puhuttelua.

Uuden ajan avoimuus ja viestinnän kulttuurin muutos asettaa nykyaikaiselle vaikuttajalla täysin uusia osaamistarpeita. Asemavallasta pitää kasvaa myös vaikuttajaksi digitaalisissa kanavissa.

Kenelle?

Yrityksen ylin johto, yrityksen avainasiantuntijat, poliitikot, julkisuuden henkilöt

Koulutuksen kesto

Koulutus kestää vähintään 6kk, jotta saamme yhdessä aikaan konkreettisia tuloksia ja ohjattua yksilön tekemistä.

Lisätietoa

Kysy lisätietoja ja ota ensimmäinen askel matkalla digitaaliseksi vaikuttajaksi:

Petra Tiirikainen
petra.tiirikainen@dingle.fi
+358 44 710 9440

Koulutuspaikkana on Dinglen toimisto Helsingissä Oopperan kupeessa tai asiakkaan omat tilat.

Kouluttajat

Juho Jokinen

Dinglen perustajana Juho on ollut mukana avaamassa digitaalisuuden mahdollisuuksia yli sadalle suomalaiselle yritykselle. Tausta web-sijoittajaviestinnästä ja brändinrakennuksesta tekee puheenvuoroista pöhinää parempaa kuunneltavaa.

 

Tilaa uutiskirje
Dingle

Contact us

Dingle Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

Dingle

Dingle lyhyesti

Dingle on sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Tarjoamme yritysjohdon, myynnin, markkinoinnin, ja asiakaspalvelun konsultointipalveluja. Ydinosaamistamme ovat sosiaalisen median käyttö, prosessikonsultointi, konseptisuunnittelu sekä sisällön ja tekniikan tuotanto.

Rekisteriseloste
Avoimet työpaikat