Instagram-mainonta | Dingle
Instagram-mainonta

Instagram-mainonnalla näkyvyyttä ja brändin viestintää

Instagram tarjoaa nyt uutena kanavana alustan tavoittaa viestilläsi tarkasti rajaamasi kohderyhmät maailmanlaajuisesti tai hyvinkin paikallisesti. Instagram-mainontakoulussamme opit luomaan mainoskampanjoita, joilla saavutat näkyviä tuloksia olipa tavoitteesi sitten verkkokauppamyynti, liikenne internetsivuille, näkyvyys loistavalle sisällölle, osallistuminen kampanjaan tai vaikkapa kävijät tapahtumassa. Koulutus tarjoaa läpileikkauksen Instagram-mainonnan mahdollisuuksiin ja antaa sinulle eväät syventää taitojasi koulutuksen jälkeenkin.

Koulutuksessa opit käytännön harjoitteilla tekemään sähköistä mainontaa uudessa kanavassa. Kuulet myös käytännöllisiä vinkkejä, mikä toimii ja miten mainontaa Instagramissa kannattaa tehdä.

Ilmoittaudu nyt ja kehity kanssamme tekemään laadukkaampaa ja tehokkaampaa Instagram-mainontaa ensimmäisten joukossa!

Kenelle?

Instagram-mainontakoulumme on suunnattu yrityksen verkkosisältöjen ja -yhteisöjen ylläpitäjille sekä mainonnasta vastaaville.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää yhden iltapäivän ja sisältää kolmen tunnin koulutuksen ja koulutusmateriaalit, joiden pohjalta voit syventää osaamistasi vielä koulutuksen jälkeenkin.

  • Tuloksellisen mainonnan suunnittelu
  • Instagram-mainonnan vaihtoehdot
  • Kampanjarakenne ja mainoksen kohdentaminen
  • Mainonnan optimointi
  • Tulosten analysointi ja raportointi

Hinta ja lisätietoa

Kysy tarjous yrityksesi tarpeisiin räätälöidystä ratkaisusta.

Lisätietoa koulutuksesta:
Petra Tiirikainen
petra.tiirikainen@dingle.fi
+358 44 710 9440

Kouluttaja

Visa Vartiainen

Mediaspesialisti, sertifioitu AdWords mainostaja ja Facebook-mainonnan asiantuntija. Onnistumisia koettu toki myös mm. Twitter- ja LinkedIn-mainonnan parissa. Vastuualueina kampanjasuunnittelu ja -toteutus, optimointi sekä analytiikka.

Koulutuksen sijainti

Dinglen toimisto
Mannerheimintie 15 A, 2. krs, 00260 Helsinki


Näytä suurempi kartta

 

Tilaa uutiskirje
Dingle

Contact us

Dingle Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

Dingle

Dingle lyhyesti

Dingle on sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Tarjoamme yritysjohdon, myynnin, markkinoinnin, ja asiakaspalvelun konsultointipalveluja. Ydinosaamistamme ovat sosiaalisen median käyttö, prosessikonsultointi, konseptisuunnittelu sekä sisällön ja tekniikan tuotanto.

Rekisteriseloste
Avoimet työpaikat