Dingle Academy | Dingle

Dingle Academy

Dingle Academy tarjoaa avointa koulutusta sosiaalisen liiketoiminnan ympärillä, puhujia tilaisuuksiisi sekä räätälöityä koulutusta yrityksesi tarpeeseen.

Tarjoamme avointa koulutusta ja valmennusta ympäri vuoden johtajille ja asiantuntijoille, yhteisömanagereille sekä erilaisissa markkinoinnin, myynnin ja viestinnän tehtävissä toimiville.

Osaaminen ja uuteen tarttumisen pelko ovat suurimmat haasteet sosiaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Tietoa ja taitoja lisäämällä toimeen on helpompi tarttua. Asiantuntevat opettajamme rakentavat koulutuksemme osallistujien osaamistason huomioiden.

Tutustu alla koulutusohjelmaamme. Tervetuloa mukaan!

"CM-koulu oli kokonaisuutena erittäin hyödyllinen. Suurin takeaway oli ehkä suunnitelmallisuuden korostuminen kaikessa tekemisessä. Materiaalit olivat hyviä ja niiden pariin tulee taatusti palattua vielä useampaan kertaan. Kiitos kouluttajille!"Antti Viitanen ja Sonja Herrala, Tapiolan Honka

"Huikean hyvä koulutus somen saloihin, suosittelen lämpimästi kaikille! Teoriaa ja käytäntöä sopivassa suhteessa somen suunnittelusta analysointiin asti. Mahtava, työn kannalta hyödyllinen paketti."Satu Harden, Kesko Oyj

Visuaalinen tarina verkossa -koulutuksessa opit case-lähtöisesti visuaalisesta markkinoinnista ja miten voit rakentaa ja hyödyntää brändisi visuaalista ilmettä monikanavaisesti.

Lue lisää ❯❯

Vaikuttajavalmennuksessamme suomalaiset asiantuntijat ja johtajat kehittyvät verkkovaikuttajiksi osaaavan valmentajan tuella.

Lue lisää ❯❯

Sisältömarkkinointikoulussa opit mitä sisältömarkkinointi on, miten sitä tehdään tehokkaasti ja millaisia konsepteja voit hyödyntää organisaatiosi tekemisessä.

Lue lisää ❯❯

Tässä henkilökohtaisessa ohjelmassa valmennamme yksilön, jolla on mielipiteitä kasvamaan digitaaliseksi vaikuttajaksi ja toimimaan suunnitelmallisesti ja aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää ❯❯

Yrityksen henkilöstö voi olla yritystä vakuuttavampi tarinankertoja. Koulutuksessa opit jalkauttamaan työntekijälähettilyyden organisaatioosi ja omaksut siihen tarvittavat työkalut.

Lue lisää ❯❯

Henkilöbrändikoulussa opit miten verkostoja rakennetaan oikeissa kanavissa ja mitkä ovat henkilöbrändäyksen sekä hyvän, persoonallisen sisällön periaatteet.

Lue lisää ❯❯

Sosiaalisen myynnin koulutuksessa opit käytännönläheisten case-esimerkkien kautta, miten sosiaalisessa mediassa aktiivinen myyjä voi olla mukana ostoprosessissa alusta alkaen ja auttaa asiakasta kohti parasta ratkaisua.

Lue lisää ❯❯

Twitter-koulutuksessa luot oman tavan ja tavoitteet twiittaamiselle ja opit tehokkaasti hyödyntämään Twitteriä omassa asiantuntijatyössäsi.

Lue lisää ❯❯

Slideshare on erinomainen kanava jakaa omaa sisältöä. Koulutuksessa opit toimivan Slideshare-sisällön ominaisuudet ja sen, miten saat sisällöllesi näkyvyyttä.

Lue lisää ❯❯

Digitaalinen mentori yrityksesi päivittäiseen viestintään ja markkinoinnin tekemiseen. Parhaat ideat, tuoreustakuulla.

Lue lisää ❯❯

Instagram-mainonnan koulutuksessamme opit luomaan mainoskampanjoita, joilla saavutat näkyviä tuloksia. Yhden iltapäivän koulutus tarjoaa kattavan läpileikkauksen Instagram-mainonnan mahdollisuuksiin.

Lue lisää ❯❯

Koulutus tarjoaa erinomaiset eväät yhteisömanagerin työhön tekemisen suunnittelusta ja kehittämisestä käytännön toteutuksen tasolle niin sisällöissä, moderoinnissa, mainonnassa kuin mittaamisessa.

Lue lisää ❯❯

Tilaa uutiskirje
Dingle

Contact us

Dingle Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

Dingle

Dingle lyhyesti

Dingle on sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Tarjoamme yritysjohdon, myynnin, markkinoinnin, ja asiakaspalvelun konsultointipalveluja. Ydinosaamistamme ovat sosiaalisen median käyttö, prosessikonsultointi, konseptisuunnittelu sekä sisällön ja tekniikan tuotanto.

Rekisteriseloste
Avoimet työpaikat