Koulut­tajat | Dingle
Koulut­tajat

Kouluttajamme ovat osaavia asiantuntijoita sosiaalisen liiketoiminnan eri osa-alueilla. He työskentelevät päivittäin myös asiakkaidemme kanssa oman erikoisalueensa saralla, ja siksi heillä on varmasti viimeisin tieto omalta koulutusalueeltaan. Kouluttajamme tukevat sinua osaamisesi kehittämisessä tavoitteidesi mukaisesti.

Aki Snellman

Digitaalisen markkinoinnin uusimpien trendien, teknologioiden ja tuloksellisen hyödyntämisen asiantuntija. Dingle Performancen vetäjä Aki Snellman on jo 20 vuoden ajan suunnitellut ja johtanut asiakkaiden online-markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan toimenpiteitä niin digi-, mainos- kuin mediatoimistoissakin. Mobile first -ajattelun pioneeri.

Aki Toivonen

Markkinoinnin suunnittelija, jolla on kokemusta useilta eri toimialoilta niin yritys- kuin kuluttajaliiketoiminnassa. Erityisalueena sisältömarkkinoinnin suunnittelu ja tematisointi. Kouluttanut kymmeniä suomalaisyrityksiä hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissa ja viestinnässä.

Annemari Eerola

Visuaalisen sisällön asiantuntija, valokuvaaja ja graafikko, jonka työtehtäviin kuuluu hyvin laajasti erilaiset luovat ratkaisut. Erityisosaamisena kuvatuotanto ja kanavista mieluisin Instagram.

Heikki Pohjonen

Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija. Kouluttanut kymmeniä yrityksiä sekä luonut sosiaalisen median strategioita brändeille Dinglellä jo 5 vuoden ajan. Tehnyt tutkimusta ja toiminut puhujana myös sosiaalisen median mahdollisuuksista sponsoroinnissa ja urheilumarkkinoinnissa. Etenkin urheilusponsorointi lähellä sydäntä.

Juha Snellman

Luovien brändisisältöjen suunnittelija ja toteuttaja monille eri toimialoille. Toiminut aiemmin mainostoimistossa sisältöjen ja konseptien parissa.

Juho Jokinen

Dinglen perustajana Juho on ollut mukana avaamassa digitaalisuuden mahdollisuuksia yli sadalle suomalaiselle yritykselle. Tausta web-sijoittajaviestinnästä ja brändinrakennuksesta tekee puheenvuoroista pöhinää parempaa kuunneltavaa.

Jussi Ylävaara

Lukuisten suomalaisten bränditalojen digitaalisen markkinoinnin parissa kannuksiaan teroitellut Jussi on ollut mukana rakentamassa sosiaalista liiketoimintaa myös Dinglen asiakkaille jo vuosien ajan. Jussin erityisosaamista on auttaa yrityksiä muuttamaan viestinsä tarinoiksi ja luomaan asiakkaita palvelevia sisältöjä.

Kerttu Takala

Markkinointiviestinnän strategi ja kouluttaja, jonka erikoisalaa on sisältömarkkinointi. Konsultoinut ja kouluttanut kymmeniä suomalaisyrityksiä kehittämään viestintäänsä sosiaalisemmaksi ja julkaisemaan kohderyhmiä kiinnostavaa sisältöä.

Noora Nyländen

Suunnittelee, toteuttaa ja kehittää brändien markkinointiviestintää sosiaalisessa mediassa. Vastannut hyvin erilaisia toimialoja edustavien, niin B2B- kuin B2C-yritystenkin sosiaalisen median presenssistä.

Santeri Määttänen

Digimarkkinoinnin ja sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntija. Johtanut ja suunnitellut useiden vuosien ajan eri brändien digikampanjoita ja sisältöstrategioita. Erityisesti kiinnostunut vuorovaikutteisten yhteisöjen rakentamisesta ja työntekijälähettilyydestä.

Tom Nylund

Tom on videosisällöntuottaja ja videokonseptikeksijä. Kokemusta löytyy paljon TV-alalta, missä hänet on nähty jäätiköillä, myrskyssä, Euroviisujuontajana, jääkarhujen seurassa ja Espoonjoella perä edellä meloen. Kokemusta haastavista tuotannoista löytyy. Tarinankerronta, käsikirjoitus, luovat prosessit ja videoiden hyödyntäminen markkinoinnissa. Också rolig på svenska and in English.

Valtteri Virtanen

Dinglen tuorein mediaspesialisti ja online-median asiantuntija. Sosiaalisen median mainontavelho, jolla on hymy herkässä ja positiivinen meininki.

Visa Vartiainen

Mediaspesialisti, sertifioitu AdWords mainostaja ja Facebook-mainonnan asiantuntija. Onnistumisia koettu toki myös mm. Twitter- ja LinkedIn-mainonnan parissa. Vastuualueina kampanjasuunnittelu ja -toteutus, optimointi sekä analytiikka.
Tilaa uutiskirje
Dingle

Contact us

Dingle Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

Dingle

Dingle lyhyesti

Dingle on sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Tarjoamme yritysjohdon, myynnin, markkinoinnin, ja asiakaspalvelun konsultointipalveluja. Ydinosaamistamme ovat sosiaalisen median käyttö, prosessikonsultointi, konseptisuunnittelu sekä sisällön ja tekniikan tuotanto.

Rekisteriseloste
Avoimet työpaikat