Puhujat | Dingle

Tarjoamme puhujapalveluita tilaisuuksiisi. Meiltä voit tilata asiantuntevia puheenvuoroja esimerkiksi digi- ja markkinointitrendeistä, sosiaalisesta liiketoiminnasta, johtamisesta sekä myynnin ja palveluiden kehittämisestä. Tutustu puhujaverkostoomme ja pyydä tarpeesi mukainen tarjous.

Aki Snellman

Digitaalisen markkinoinnin uusimpien trendien, teknologioiden ja tuloksellisen hyödyntämisen asiantuntija. Dingle Performancen vetäjä Aki Snellman on jo 20 vuoden ajan suunnitellut ja johtanut asiakkaiden online-markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan toimenpiteitä niin digi-, mainos- kuin mediatoimistoissakin. Mobile first -ajattelun pioneeri.

Aki Toivonen

Markkinoinnin suunnittelija, jolla on kokemusta useilta eri toimialoilta niin yritys- kuin kuluttajaliiketoiminnassa. Erityisalueena sisältömarkkinoinnin suunnittelu ja tematisointi. Kouluttanut kymmeniä suomalaisyrityksiä hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissa ja viestinnässä.

Heikki Pohjonen

Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija. Kouluttanut kymmeniä yrityksiä sekä luonut sosiaalisen median strategioita brändeille Dinglellä jo 5 vuoden ajan. Tehnyt tutkimusta ja toiminut puhujana myös sosiaalisen median mahdollisuuksista sponsoroinnissa ja urheilumarkkinoinnissa. Etenkin urheilusponsorointi lähellä sydäntä.

Jasmiina Ojala

Yritysten sosiaalisuuden kanssa työskentelevä asiakkuusvastaava ja entinen liikejuristi. Kokemusta pääomasijoitus- ja rahoitusalalta. Talar även svenska.

Juho Jokinen

Dinglen perustajana Juho on ollut mukana avaamassa digitaalisuuden mahdollisuuksia yli sadalle suomalaiselle yritykselle. Tausta web-sijoittajaviestinnästä ja brändinrakennuksesta tekee puheenvuoroista pöhinää parempaa kuunneltavaa.

Jussi Ylävaara

Lukuisten suomalaisten bränditalojen digitaalisen markkinoinnin parissa kannuksiaan teroitellut Jussi on ollut mukana rakentamassa sosiaalista liiketoimintaa myös Dinglen asiakkaille jo vuosien ajan. Jussin erityisosaamista on auttaa yrityksiä muuttamaan viestinsä tarinoiksi ja luomaan asiakkaita palvelevia sisältöjä.

Kerttu Takala

Markkinointiviestinnän strategi ja kouluttaja, jonka erikoisalaa on sisältömarkkinointi. Konsultoinut ja kouluttanut kymmeniä suomalaisyrityksiä kehittämään viestintäänsä sosiaalisemmaksi ja julkaisemaan kohderyhmiä kiinnostavaa sisältöä.

Tom Nylund

Tom on videosisällöntuottaja ja videokonseptikeksijä. Kokemusta löytyy paljon TV-alalta, missä hänet on nähty jäätiköillä, myrskyssä, Euroviisujuontajana, jääkarhujen seurassa ja Espoonjoella perä edellä meloen. Kokemusta haastavista tuotannoista löytyy. Tarinankerronta, käsikirjoitus, luovat prosessit ja videoiden hyödyntäminen markkinoinnissa. Också rolig på svenska and in English.
Tilaa uutiskirje
Dingle

Contact us

Dingle Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

Dingle

Dingle lyhyesti

Dingle on sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Tarjoamme yritysjohdon, myynnin, markkinoinnin, ja asiakaspalvelun konsultointipalveluja. Ydinosaamistamme ovat sosiaalisen median käyttö, prosessikonsultointi, konseptisuunnittelu sekä sisällön ja tekniikan tuotanto.

Rekisteriseloste
Avoimet työpaikat