Slideshare asiantuntijan välineenä | Dingle
Slideshare asiantuntijan välineenä

Mikä kyseessä?

Slideshare mielletään usein vain kalvosulkeisaineistojen säilytyspaikkana, kun tosiasiassa se on varsinainen kultakaivos uusille ideoille ja asiantuntemukselle.

Slideshare on erinomainen kanava jakaa omaa sisältöä ja nostaa asiantuntemuksen näkyvyyttä ja arvoa, oli sitten kyseessä asiantuntijan oma profiili tai hänen edustamansa organisaation kanava.

Koulutuksessa läpikäytävien case-esimerkkien kautta opit toimivan Slideshare-sisällön ominaisuudet ja sen, miten saat sisällöllesi näkyvyyttä niin Slidesharessa kuin sen ulkopuolella. Koulutuksessa esitellään myös Slidesharen tarjoama analytiikkatyökalu ja opastetaan osallistujia oman tekemisen mittaamiseen ja tavoitteiden asettamiseen.

Kenelle?

Asiantuntijatehtävissä toimiville ja verkkosisältöjen ja -yhteisöjen ylläpitäjälle. Sinulle, joka haluat oppia hyödyntämään Slidesharea tehokkaasti asiantuntijasisällön jakeluun ja sen löydettävyyden parantamiseen.

Koulutuksen sisältö

 

  • Perustoiminnot sekä oman profiilin luominen ja ylläpito
  • Hyvän Slideshare-esityksen ominaisuudet
  • Slideshare-sisällön jakaminen ja näkyvyys
  • Työkalut toiminnan mittaamiseen ja kehittämiseen

Hinta ja lisätietoa

Kysy tarjous yrityksesi tarpeisiin räätälöidystä ratkaisusta.

Lisätietoa koulutuksesta:
Petra Tiirikainen
petra.tiirikainen@dingle.fi
+358 44 710 9440

Koulutuksen sijainti

Dinglen toimisto
Mannerheimintie 15 A, 2. krs, 00260 Helsinki


Näytä suurempi kartta

 

Tilaa uutiskirje
Dingle

Contact us

Dingle Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

Dingle

Dingle lyhyesti

Dingle on sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Tarjoamme yritysjohdon, myynnin, markkinoinnin, ja asiakaspalvelun konsultointipalveluja. Ydinosaamistamme ovat sosiaalisen median käyttö, prosessikonsultointi, konseptisuunnittelu sekä sisällön ja tekniikan tuotanto.

Rekisteriseloste
Avoimet työpaikat