Tietoa meistä | Dingle
Tietoa meistä

Dingle on sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys.


Tarjoamme yritysjohdon, myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun konsultointipalveluja. Tavoitteenamme on luoda asiakkaillemme maksimaalinen hyöty markkinoiden digitalisaatiosta. Ydinosaamistamme ovat sosiaalisen median käyttö, prosessikonsultointi, konseptisuunnittelu sekä sisällön ja tekniikan tuotanto. Dinglellä asiakkaita palvelee lähes 50 asiantuntijaa Helsingissä ja Tukholmassa.

 

Asiakkaasi, sidosryhmäsi, johtajasi ja työntekijäsi viettävät enemmän aikaa Facebookissa, Twitterissä ja muissa verkkopalveluissa kuin television tai radion ääressä. He lukevat mitä heidän verkostonsa suosittelee tai haukkuu. Tutkitusti ihmiset myös uskovat toistensa ja brändien arkisia viestejä. Digitaalisen vuorovaikutuksen räjähdysmäinen kasvu luo yrityksille usein radikaalin tarpeen uudistua.
Liiketoimintamme nojaa rohkeaan, luovaan ja sopivasti rokkaavaan mentaliteettiin. Tältä pohjalta olemme auttaneet yli sataa suomalaista brändiä kukoistamaan digitalisaation murroksessa. Onko sinun brändisi seuraava?

 

Etiikka

Me emme pseudokeskustele tai spämmää. Nykyisessä verkkoympäristössä epäeettinen toiminta voi tuoda lyhyellä aikavälillä loistavat tulokset. Vakavasti otettavan brändin tulee välttää tätä. Kanssamme olet turvassa. Tässä lupauksemme.

Dingle auttaa yrityksiä ja brändejä kommunikoimaan avoimesti ja kaksisuuntaisesti kuluttajien kanssa. Rakentamaan kestäviä siltoja yritysten ja asiakkaiden välille. Toimintamme on läpinäkyvää ja kaikilta osin eettistä.

Noudatamme oheisia eettisiä ohjeita toimiessamme asiakasyritystemme lähettiläinä sosiaalisissa medioissa. Sitoudumme myös noudattamaan ASML:n reilun pelin sääntöjä sekä WOMMAN eettisiä ohjeita.

 1. Kaikella luomallamme sisällöllä on aito lähde. Se on joko luonnollinen- tai oikeushenkilö.
 2. Dingle toimii aina asiakasyrityksen ohjeiden mukaisesti, kuluttajia kunnioittaen.
 3. Toiminnassamme noudatamme Suomen lakia.
 4. Me emme roskapostita. Lähetämme viestejä kuluttajille vain heidän tilauksestaan.
 5. Emme johdattele, lahjo tai painosta kuluttajia toimimaan brändien puolestapuhujina.
 6. Kunnioitamme käyttämämme kanavan omia tapoja ja ehtoja.
 7. Kaikki asiakasyritysten puolesta tehty kommunikaatio on aina totuudenmukaista.
 8. Kunnioitamme yksityisyydensuojaa, emmekä välitä mitään tietoja kolmansille osapuolille.

 

Dinglen arvot

Uskomme uuteen tapaan tehdä työtä: ihmisemme työskentelevät missä haluavat, milloin haluavat. Toimistomme on ystävien kesken minglaamista varten, eivätkä sitä korista kuutiot tai nimetyt työpisteet. Henkilöstöämme kannustetaan ottamaan riskejä ja olemaan rohkeita muistaen kunnioituksen asiakkaita, toisiamme ja yhteiskuntaa kohtaan.
 • Do Good.
 • Courage.
 • Freedom.
 • Rockin’ Culture.Minglaa kanssamme

Tilaa uutiskirje
Dingle

Contact us

Dingle Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

Dingle

Dingle lyhyesti

Dingle on sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Tarjoamme yritysjohdon, myynnin, markkinoinnin, ja asiakaspalvelun konsultointipalveluja. Ydinosaamistamme ovat sosiaalisen median käyttö, prosessikonsultointi, konseptisuunnittelu sekä sisällön ja tekniikan tuotanto.

Rekisteriseloste
Avoimet työpaikat