Työntekijä­lähettilyyden johtaminen | Dingle
Työntekijä­lähettilyyden johtaminen

Hyödynnä työntekijälähettilyyden valtava potentiaali

Yrityksen henkilöstö voi tavoittaa laajemman verkoston kuin itse yritys ja olla yritystä vakuuttavampi ja kiinnostavampi tarinankertoja. Yrityksen omissa työntekijöissä piilee valtava viestintäpotentiaali, joka organisaation kannattaa pyrkiä hyödyntämään. Työntekijälähettilyys perustuu toimintaan, jossa yritykset kannustavat työntekijöitään jakamaan ja tuottamaan yritykseen liittyvää kiinnostavaa sisältöä omille verkostoilleen.

Työtekijälähettilyyden johtaminen -koulutuksessa osallistuja oppii keinot menestyksekkäästi jalkauttamaan työntekijälähettilyys organisaatioonsa oikeita työkaluja käyttämällä. Koulutuksessa käydään läpi konkreettisten case-esimerkkien avulla työntekijälähettilyyden merkitys yritykselle sekä työntekijälähettilyyden johtamisen ja siihen osallistamisen periaatteet.

Kenelle?

Organisaatioiden HR-ammattilaisille ja johtohenkilöille sekä markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoille. Sinulle, joka olet mukana jalkauttamassa työntekijälähettilyyttä osaksi organisaatiosi toimintaa.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää kaksi lähiopetuskertaa ja koulutusmateriaalin sekä kotitehtävän, johon osallistuja saa henkilökohtaisen palautteen.

  • Työntekijälähettilyyden merkitys
  • Oikeiden työkalujen valitseminen
  • Sisällöt ja kanavat
  • Tavoitteiden asettaminen
  • Oman vaikuttavuuden seuraaminen
  • Työntekijöiden osallistaminen
  • Työntekijälähettilyyden johtaminen

Hinta ja lisätietoa

Kysy tarjous yrityksesi tarpeisiin räätälöidystä ratkaisusta.

Lisätietoa koulutuksesta:
Petra Tiirikainen
petra.tiirikainen@dingle.fi
+358 44 710 9440

Kouluttajat

Santeri Määttänen

Digimarkkinoinnin ja sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntija. Johtanut ja suunnitellut useiden vuosien ajan eri brändien digikampanjoita ja sisältöstrategioita. Erityisesti kiinnostunut vuorovaikutteisten yhteisöjen rakentamisesta ja työntekijälähettilyydestä.

Koulutuksen sijainti

Dinglen toimisto
Mannerheimintie 15 A, 2. krs, 00260 Helsinki


Näytä suurempi kartta

 

Tilaa uutiskirje
Dingle

Contact us

Dingle Oy
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

Dingle

Dingle lyhyesti

Dingle on sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Tarjoamme yritysjohdon, myynnin, markkinoinnin, ja asiakaspalvelun konsultointipalveluja. Ydinosaamistamme ovat sosiaalisen median käyttö, prosessikonsultointi, konseptisuunnittelu sekä sisällön ja tekniikan tuotanto.

Rekisteriseloste
Avoimet työpaikat