Asiakas
:
Vaasan Sähkö

#oletkaunis

Hyvän energian välittäminen näkyy ihmisten kasvoilla

Vaasan Sähkö haluaa välittää hyvää vaasalaista energiaa ympärilleen ja tehdä suomalaisista onnellisempia ja iloisempia. Mutta mitä on vaasalaisuus? Tämä kysymys mielessä aloimme suunnitella Vaasan Sähkölle sisältömarkkinointikampanjaa Instagramiin.

Vastaus löytyi vaasalaisista itsestään. Kaksikielisestä merenrantakaupungista, sen asukkaista ja kaupungin omasta sähköyhtiöstä huokuvat ainutlaatuinen lämpö ja ilo, jonka halusimme välittää kaikkialle Suomeen.

Ratkaisumme oli välittää tätä lämpöä ja iloa satunnaisille, kaduilla ja tapahtumissa tapaamillemme ihmisille. Kerroimme heille, että he ovat kauniita. Ikuistimme heidän reaktionsa ja koostimme näistä reaktioista Instagramiin minisarjan, jonka ainoa tavoite oli herättää katsojassa hyvää mieltä.

Ihmislämpö ja hyvyys toimivat. Kampanja tavoitti erinomaisella CPM:llä miljoonat suomalaiset, joka heijastui osaltaan siihen, että Vaasan Sähkön tunnettuus maassamme on noussut huipputasolle. Vaasan Sähkö on tänään yksi tunnetuimmista energiayhtiöistä Suomessa.