/
Kerttu Takala

Tärkeintä ovat ihmiset

Dingle täyttää 10 vuotta. Itse olen kulkenut Dinglen matkassa lähes alkumetreiltä Esplanadin puiden latvojen yltä Töölön ja Punavuoren kautta Lintulahdenkujan merellisiin maisemiin. Vuosikymmeneen on mahtunut paljon, mutta itselleni näitä vuosia, niistä syntyneitä muistoja ja toisaalta Dinglen tulevia teinivuosia yhdistää yksi asia: ihminen.

Teemme liiketoimintaa, jonka ytimessä on inhimillinen osaaminen – kyky tunnistaa empatian avulla (ja datan tukemana) ihmisten haasteet ja tarpeet keskellä arkea, oli kyse sitten siitä, miten ihminen selviäisi siivouksesta kivemmin ja helpommin tai siitä, mitä talousjohtajan päässä liikkuu. Tarpeiden tunnistaminen kääntyy dinglaajien hyppysissä palvelevaksi ja inspiroivaksi sisällöksi, jolla näitä arjen sankareita puhutellaan.

Inhimillisen vuorovaikutuksen ytimessä oleva keskustelu, dialogi, on ollut Dinglen tekemisen perusta alusta asti.

Inhimillisen vuorovaikutuksen ytimessä oleva keskustelu, dialogi, on ollut Dinglen tekemisen perusta alusta asti. Olimme auttamassa brändejä luomaan uusia tapoja reagoida ja keskustella, kun niiden asiakkaat saivat käyttöönsä sosiaalisen median ja sen uudet työkalut brändien tekemisen ja tuotteiden kommentointiin. Vaikka monen suhde somekeskusteluihin on vuosien varrella kyynistynyt niin vihapuheen kuin merkityksettömän sisällön ansiosta, voi ajatella, että merkityksellisellä keskustelulla on enemmän tilausta kuin koskaan. Se auttaa meitä ymmärtämään toisiamme ja nopeasti muuttuvaa maailmaa paremmin. Minulle Dingle on tarjonnut paikan kasvaa ja kehittyä vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa, ammattitaitoa vaativien asiakkaiden ja kivojen kollegojen ympäröimänä.

Dinglaajien yhteisön vahvuutena on uteliaisuus uusia ilmiöitä ja aito kiinnostus muita ihmisiä kohtaan. Dinglaajien kanssa olen saanut nauraa vedet silmissä uskomattoman monessa käänteessä, jakanut yhteisiä jännityksen hetkiä juuri ennen pitchiä asiakkaalle, nostanut maljan onnistuneen workshopin jälkeen, kokenut jaettua ahdistusta jonkin aivan uuden ja tuntemattoman äärellä ja onnistunut kääntämään ahdistuksen yhdessä innostukseksi.

Kiitos näistä kokemuksista dinglaajat ja lämpimästi onnea täyden kympin esiteinille!