Henna Kauppila-Domnick liittyi Dinglen sisältöporukkaan

Dinglen tiimi kasvoi toukokuun alussa huippuosaajalla, kun Henna Kauppila-Domnick liittyi porukkaan Digital Marketing Specialist -roolissa.

Työtaustaa Kauppila-Domnickilta löytyy muun muassa hotelli- ja ravintola-alalta, jossa hän on tehnyt muun muassa Taco Bellin, Iséy Skyr Barin, O’Learys-ravintoloiden sekä jo kuopattujen Rantasipi- ja Cumulus-hotelliketjujen brändi- ja taktista markkinointia. Dingleen Kauppila-Domnick hyppää kuitenkin Baronalta, jossa hän teki rekrytointi-, työnantajakuva- ja sisältömarkkinointia niin asiakkaille kuin Baronalle.

Inhouse-markkinoinnin tekijänä Kauppila-Domnickin osaamisprofiili on laaja ja hän toivoo sen auttavan myös uusissa haasteissa Dinglellä:

"Dinglen mielenkiintoiset asiakkaat ja monipuoliset digimarkkinoinnin toteutukset saivat pääni kääntymään Dinglen suuntaan. On ollut ilo huomata, että Dinglen vahva digi- ja somemarkkinoinnin osaaminen ei ole vain kauniita sanoja vain totista totta! Täällä kaikki tekevät intohimoisesti töitä, mikä inspiroi myös minua", Kauppila-Domnick kertoo.

Tiimin vetäjä Johanna Nikama jatkaa: ”Hennalla on monipuolinen tausta brändi- ja sisältömarkkinoinnista niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin brändeille. Dinglen sydän tulee aina sykkimään somelle, mutta teemme monille asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja monikanavaista digitaalista sisältömarkkinointia, ja tähän tekemiseen Hennan kaltainen moniosaaja on täydellinen valinta. Henna on ensitöikseen ottanut vastuun uudesta asiakkaastamme Värisilmästä, ja jo nyt huomaamme, että Henna on ollut loistava täydennys tiimiin.”

Dingle on luova sometoimisto, jossa sisällöt, tunne ja digimainonnan osaaminen yhdistyvät. Rakennamme ratkaisun tarpeidesi mukaan, sisältöstrategiasta ja konseptisuunnittelusta aina kanavakohtaisiin sisältöihin, niiden optimointiin ja tulosten raportointiin asti.

Jos kaipaat sisältökumppania, jonka kanssa yhteistyö on paitsi tuloksellista myös hauskaa, voit olla meihin yhteydessä tällä lomakkeella tai vaikka soittamalla suoraan meidän Villelle: Ville Helenius, Sales Director | +358 40 563 2351 | ville.helenius@dingle.fi

Voit myös tutustua aiempiin töihimme ja asiakkuuksiimme täältä!

Edellinen
Edellinen

BeReal – se aito sosiaalinen media

Seuraava
Seuraava

PODL! Eli Pieni Opas Digimarkkinoinnin Lyhenteisiin